Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre următoarea operaţie pe care o va suferi! „E destul de dificilă”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Cătălin Botezatu a trăit o reală dramă atunci când a aflat că are cancer! Celebrul creator de modă a oferit un interviu, în exclusivitate pentru emisiunea „Agenţia VIP”, unde a vorbit cu lux de amănunte despre situaţia dramatică în care s-a aflat şi cum a fost la un pas de moarte!

Cătălin Botezatu a trecut prin momente teribile! Designer-ul a fost la limita dintre viaţă şi moarte, din cauza diagnosticului grav care i-a fost pus. Operaţiile suferite au reprezentat o experienţă traumatică, ce i-au lăsat un gust amar, ori de câte ori îşi aduce aminte.

După tot calvarul, Cătălin Botezatu este nevoit să mai treacă printr-o nouă intervenţie chirurgicală, deloc uşoară. Dar până atunci, celebrul creator de modă a dezvăluit ca vrea să profite din plin de momentele frumoase cu prietenii şi de timpul liber pe care îl are, până la următoarea operaţie.

„Urmează o altă operaţie ca să curăţăm acolo bine, după care o operaţie high tech. E destul de dificilă pentru că nu este extrem de uzitată, nici în lume, nici în România. M-am dus la turcaleţii mei şi m-am dus la cel mai bun medic care operează. Operaţie extrem de grea, dureroasă, pentru că eu având probleme cu inima, anestezia nu avea cum să mi-o facă decât patru ore. Operaţia a durat şase ore şi trei minute. Mi-au făcut operaţia aproape pe viu. Am simţit nişte dureri groaznice.” a dezvăluit Cătălin Botezatu, în exlusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest