Catrinel Sandu radiază de fericire! A apărut pentru prima dată la TV, alături de logodnicul american VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Catrinel Sandu a trecut printr-un mix de sentimente. După ce, în urmă cu puţin timp, tatăl vedetei a trecut în nefiinţă, acum se pregăteşte de nuntă. Pentru că ultima dorinţa a lui Nicu Sandu a fost aceea ca fiica sa să se bucure de marele eveniment din viaţa ei, blondina face tot posibilul ca să i-o îndeplinească.

Pentru prima dată într-un platou de televiziune, Catrinel Sandu şi viitorul soţ au povestit despre toate momentele frumoase de care au avut parte împreună şi totodată au oferit şi detalii despre cel mai important eveniment care va avea loc în viaţa lor.

"Pregătirile sunt gata. Mai avem DJ-ul, ormamentele. Vom aduce și băuturi alcoolice. Am mai sistat pregătirile pentru că nu a fost momentul. Nunțile acolo nu sunt mare bătaie de cap ca la noi. Nu e cu dar sau plic. Se aduc cadouri.

O să stăm trei zile la resort, toți cei care vin la nuntă. Vom fi acolo sâmbătă, duminică, cu activități, tenis, piscină. Nu e o chestie extraordinar de luxoasă, sunt căsuțe pe plajă. I-am zis că trebuie să fure mireasa. Nu e o nuntă foarte mare, avem vreo 100 de invitați, va începe la patru dimineața și se termină la ora 12 noaptea. Așa e legea acolo.", a povestit Catrinel Sandu, la Agenția Vip.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest