Ce se mai distrează în America! Vica și Bote, escapadă în California

 
+2 click pentru
galerie

Se alină reciproc. Ea e singură de când Piţi i-a dat verde, iar el. e veşnic singur. Aşa că Vica şi Bote au găsit de cuviinţă să îşi ţină companie unul celuilalt. Doar că gesturile dintre ei ne cam bagă la bănuieli. Unde mai pui că şi fanii au mirosit ceva.  Se-nfiripă ceva între Cătălin Botezatu şi Vica Blochina?


Designerul şi fosta balerină s-au pozat în ipostaze destul de. apropiate. Semn că escapada americană le prieşte, Mai ales Vicăi, de vreme ce râde în toate fotografiile cu gura până la urechi. O fi soarele californian de vină? Sau altceva?


Bote nu se dezlipeşte de blondină nicio clipă, cel puţin în poze. Dar la cât de apropiaţi sunt, s-ar părea că şi în restul timpului cei doi se ţin scai unul de celălalt.


Colac peste pupăză, Botezatu o face şi pe cameramanul! Nu ştim exact ce a filmat, dar ne putem imagina că Vica îi arăta ceva. interesant. Ba mai mult, Bote se cam uită cu jind cum fosta amantă a lui Piţi se lasă atinsă de un actor de pe Aleea Celebrităţilor. Hmmm, se coace o nouă relaţie în showbiz? Oricum nu ar fi prima lor tentativă!


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest