Cea mai sexy ispită de la "Insula iubirii", copilărie traumatizantă! „Nu pot să iert aşa ceva!” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Ispita Bianca Pop a avut o copilărie marcată de traume. Chiar şi acum, la 29 de ani, vedeta nu poate trece peste ceea ce a făcut tatăl ei şi susţine că nu îl poarte ierta.

Bianca Pop a rămas fără tată de la o vârstă extrem de fragedă. Atunci când avea numai un an şi jumătate, tatăl acesta a murit din cauza unui accident rutier. Bruneta nu poate trece peste faptul că din cauza băuturilor alcoolice, acesta a pierdut controlul volanului şi a făcut accidentul fatal. Frumoasa ispită a dezvăluit că a trecut prin nenumărate momente grele din cauza lipsei tatălui.

"Să creşti doi copii singură este foarte greu. Mie mi se pare imposibil. Eu nu aş putea. Mami are cinci surori şi toate surorile şi-au lăsat copiii în România şi au plecat din ţară pentru un trai mai bun. Mami nu ne-a lăsat niciodată şi nu ne-a lipsit nimic. Era foarte greu pentru ea. (...) Pe mine mă doare foarte tare când văd vede cu tăticii, mă gândesc că o să fiu mireasă şi nu are cine să mă ducă la altar. Nu ştiu cum e să ai un tată. M-am ataşat foarte tare de un unchi şi în iubesc foarte tare. M-am ataşat de bărbaţi în vârstă în general, mă simt protejată în preajma lor. Am avut probleme grave, până la 15 ani, mă trezeam noaptea, mi-era frică să merg la baie, plângeam şi aveam impresia că îl văd pe hol (n.r. pe tatăl ei). Mi-era frică de el, mi-era frică de întuneric. Am fost cam acum opt ani la mormânt la el şi mami în fiecare an merge şi îi duce flori, am mers cu fratele meu şi zice mami: spune-i ceva! M-am urcat pe mormânt şi am spus în gând: să îţi fie ruşine că m-ai lăsat aici. Am zis că n-o să mai merg acolo niciodată. Nu pot să iert aşa ceva. N-ai cum! Era băut când a murit, în seara aceea. A făcut accident. Trebuia să se gândească că are o soţie şi doi copilaşi. Nu ai cum să nu te gândeşti! N-o să iert în viaţa mea. (...) Accidentul a fost din vina lui", a spus Bianca Pop.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest