Celia: "Soţul meu a tăiat cordonul ombilical al copilului!"

 
+2 click pentru
galerie

Celia a fost invitată în ediţia de marţi a emisiunii "Agentul Vip" i a vorbit despre naşterea copilului ei. Cântăreaţa a născut în Australia şi a spus că soţul ei a fost prezent la naştere şi chiar a participat activ la acest eveniment.

"Medicii l-au pus pe soşul meu să taie cordonul ombilical. Copilul rămâne cu o bucăţică mai lungă de cordon ombilical, iar tatăl îl taie scurt până la buric. A fost foarte emoţionat, dar cel mai emoţionat a fost în momentul în care a trebuit să ţină puişorul pe piele, cât timp medicii se ocupau de mine, pentru ca lui să-i fie mai uşoară trecerea de la viaţa intrauterină la cea extrauterină. Mie mi se pare un lucru foarte deosebit, plus că e foarte emoţionant pentru taţi. Şi emoţionant pentru mine, când am intrat în camera respectivă pe targă adusă, şi l-am văzut puiuţul în braţe acolo, piele pe piele. îţi spun sincer că mi s-au umplut ochii de lacrimi şi e un sentiment şi o amintire pe care nu o să o uit niciodată, cu siguranţă, " a mărturist emoţionată Celia, în ediţia de marţi, a emisiunii "Agentul Vip".

Cristi Brancu a fost uimit de spusele Celiei şi a mărturisit că dacă ar fi trebuit ca el să taie cordonul ombilical al copilului, i s-ar fi făcut rău.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest