Ciro Castellano, despre vizita Antoniei în Italia: "După 7-8 luni, a venit să-şi vadă fata!"

 
+2 click pentru
galerie

Conflictul dintre Antonia şi Vincenzo Castellano pare că se apropie de final. Cei doi au ajuns la un consens, iar Ciro Castellano susţine că cei doi urmează să ajungă la un notar săptămâna viitoare şi să semneze actele de divorţ.

Ciro Castellano, tatăl lui Vincenzo, a intrat în legătură telefonică directă în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, şi a spus că fiul lui şi Antonia au ajuns la un acord comun. De asemenea, Ciro a afirmat că artista nu a mai văzut-o pe Maya de mai bine de 7 luni de zile, iar acum ea se află în Italia, acasă la Vincenzo.

"Eu nu am fost când s-a întâlnit Antonia cu Maya. Dar am înţeles că s-a bucurat foarte mult copilul. Nu s-au mai văzut de 7-8 luni. Antonia a venit singură. Eu sper că Vincenzo şi Antonia se vor duce la notar săptămâna viitoare şi Antonia să aibă grijă puţin de Maya. Se termină totul. E un acord comun, l-au făcut şi gata. Procesul l-a pierdut, iar magistraţii au hotărât atunci ca procesul să se desfăşoare în Italia. Atunci ea a renunţat la total, a renuţat la tot. Nu putea să vină în Italia să vadă fetiţa, dar să vină la proces aici? Era greu! Din păcate, nu am mai luat legătură cu Antonia. Acum stă la Vincenzo acasă, dar el nu e acasă. Am glumit. E şi el acolo. (...) Antonia nu îi va plăti pensie alimentară fetiţei şi nu avem nicio pretenţie.

Eu cred că ea a continuat pentru că a vrut să câştige procesul. (...) Vreau să o îmbrăţişez pe Antonia, ea va rămâne mereu în sufletul meu. Mergem înainte, viaţa este frumoasă. Eu sunt bunic cald. Şi eu sunt fericit că Antonia e în Italia," a declarat Ciro Castellano, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii de la Ciro Castellano urmărind materialul video de mai sus!

Foto: arhiva

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest