Ciro Castellano, dezvăluiri de senzație despre Antonia! Adevărul din spatele dosarului pentru răpire a Mayei, intentat de cântăreață împotriva lui Vicenzo

 
+2 click pentru
galerie

Ciro Castellano, tatăl soțului din acte al Antoniei a făcut dezvăluiri de senzație în emisiunea "Agentul Vip" de la Antena Stars. Ciro a explicat motivul real pentru care Antonia a depus plângearea pentru răpire a fetiței. Acuzațiile adresate Antoniei sunt greve, incredibile, dar în același timp par plauzibile, dacă stăm să ne gândim la toate scandalurile din presă care s-au învârtit în jurul acestui subiect. Urmăriți declarația tatălui lui Vicezo Castellano.

"Antonia a fost acum câteva zile la noi și a stat 3 zile cu familia mea, a stat la masă cu noi. Eu am aflat azi dimineață. Nu înțeleg motivele, nu știu dacă e adevărat așa ceva, dacă Antonia a depus o plângere pentru răpire. Eu nu mai înțeleg nimic despre femeia asta, e aberant, Inițial nu am crezut așa ceva, am aflat din presă. Acum 5-6 luni, îniante să află că Antonia e gravidă, avocatul ei a vrut o întâlnire cu familia noastră și cu avocatul nostru. A zis să facem o înțelegere amiabilă, să nu ne mai întâlnim prin tribunale, ne-am așezat toți la masă și am găsit o soluție. Avocații mei au redactat soluția respectivă și i-am trimis-o Antoniei să o semneze. Dar avocați ei nu ne-au trimis-o niciodată înapoi. Antonia s-a răzgândit. În acest document i-am dat voie copilului să stea și cu mama, să aibă domiciliul în Italia și să aibă vacanțe de vară, de sărbători cu mama, iar Antonia să poată să-și vadă copilul când vrea și unde vrea. A fost ceva excepțional pentru noi și toată familia Antoniei a fost bucuroasă, chiar și cuscrul, tatăl Antoniei. Dar pentru a semna acest document, Antonia l-a obligat pe Vicenzo să semneze divorțul de comun acord. Vicenzo nu vrea să semneze sub această formă actul de divorț, semnează doar dacă menționează clar că ea a vrut să divorțeze, nu trebuie să scrie neapărat că ea l-a înșelat. Tu ai plecat de acasă, tu ai lăsat copilul, tu l-ai lăsat pe Vicenzo, și tot el să semneze divorțul? Am vrut împreună să divorțăm? Ăsta e un fals. Și s-a iscat tot tam-tam-ul ăsta pentru că Antonia vroia neapărat a divorțul să se semneze de comun acord. Antonia ne-a trimis înapoi actul pentru că Vicenzo nu a vrut să semneze de comun acord. Ne-a tot obligat la așa ceva, dar nu înțeleg motivul. Ea a vrut să divorțeze, Vicenzo nu a vrut niciodată să divorțeze. " , a dezvăluit Ciro Castellano, în exclusivitate pentru Antena Stars, în ediția de luni a emisiunii "Agentul Vip".

Tatăl lui Vicenzo Castellano a vorbit și despre speculațiile apărute recent în presă potrvit cărora, din punct de vedere legal, dacă divorțul nu va fi finalizat înainte de nașterea celui de-al doilea copil al Antoniei, acesta ar putea primi numele de familie al lui Vicenzo.

"Nu o să se numească niciun Castellano, copilul ăla nu are nicio legătură cu așa ceva. Nu ne intersează cum se numește copilul. Băiețelul ăla când se va naște, nu se va numi niciodată Castellano, nu e treaba noastră cum se va numi, nici nu ne interesează. Îi doresc multă sănătate și Antoniei și copilului ei. (...) Divorțul de comun acord este o aberație.Eu nu pot să îl oblig pe Vicenzo să semneze așa, și nici el nu o să o pună să scrie că l-a înșelat. Trebuie să scrie, nu mai vrea să stau cu tine, nu ne mai înțelegem și divorțez. Punct. Că m-ai înșelat că nu m-ai înșelat nici nu mă interesează. Am închis subiectul ăsta. Asta e publicitate, Că încontinuu femeia asta are nevoie de publicitate, are nevoie de bani, e obsedată de succes și bani. Într-o lună naște și ea își face publicitate, nu ne interesezi Antonia. Eu nu vorbesc cu Antonia din 28 august," a mai precizat Ciro Castellano.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest