Clipe grele pentru Carmen Şerban! Prima zi de naştere după moartea tatălui său/ VIDEO

 

Carmen Şerban trece prin momente grele după ce şi-a pierdut tatăl! Părintele artistei a murit la mijlocul lunii septembrie şi chiar dacă a fost alături de el până îl ultima clipă, nu a reuşit să îi mai aline din durere. Recent, artista şi-a sărbătorit ziua de naştere, iar aniversarea nu a mai fost la fel de fericită, dat fiind că nu a avut toate persoanele dragi alături de ea.

Invitată în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”, Carmen Şerban a povestit că ziua sa de naştere i-a lăsat un gust amar, pentru că tatăl ei nu i-a mai putut fi alături, aşa cum o făcea de obicei. Artista a avut o relaţie extrem de bună cu cel care i-a dat viaţă, motiv pentru care durerea pierderii lui a copleşit-o. Iar pentru că şi-a dorit să-şi găsească liniştea, ea şi mama ei au plecat într-un pelerinaj la Ierusalim.

"De ziua mea, care a fost pe 02 Martie, mi-am oferit cel mai frumos cadou, un mic pelerinaj la locurile sfinte. Inițial, am vrut ca să merg doar singură, însă până la plecarea spre Țara Sfântă, am devenit un grup de 12 persoane, format din rude, prieteni și colegi. Mi-a fost alături inclusiv mama mea, care a călătorit pentru prima oară în viața ei, cu avionul. Totul a fost plăcut, interesant și relaxant! Sper că în curând o să repet figura, mai ales pt faptul că m-am descurcat foarte bine și în postura de organizator al acestei călătorii! O primăvară frumoasă, tuturor!”, a scris vedeta pe pagina sa în urmă cu mai multe zile. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest