Comportamentul Oanei Zăvoranu, sub lupă! Cristina Demetrescu: "Un om care are toane, o să aibă toane toată viaţa!"

 
+2 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu a trecut prin nenumărate stări după ce a aflat că mama ei a trecut în nefiinţă. Mulţi au judecat-o şi nu i-au înţeles reacţiile. Dacă la început, când a aflat că Marioara Zăvoranu a murit, Oana nu părea a fi afectată de această veste, apoi când a realizat că este orfană, a fost cuprinsă de o suferinţă greu de imaginat.

Invitată în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, astrologul Cristina Demetrescu a vorbit despre comportamentul Oanei Zăvoranu din ultimele zile.

"Un om care are toane, o să aibă toane toată viaţa. În orice secundă a vieţii noastre, trebuie să fim foarte atenţi la facem, dacă facem prostii, plătim pentru ele. În urmă cu 5-6 ani am spus la o televiziune că era mai bine dacă nu îşi dorea aceşti bani pentru că nu o să îi aducă fericirea, iar ea era de faţă bineînţeles. La vremea respectivă mi-a făcut nişte complimente, dar a zis că ea tot ca ea face. Nu s-a întâmplat nimic bun. Femeia asta a murit îniante de vreme. S-a întâmplat ceva cu ea în ultima perioadă. S-a ajuns unde s-a ajuns. De bine de rău, Marioara şi-a trăit viaţa.  Potenţialul Oanei nu a fost exploatat cum trebuie pentru că ea are nişte calităţi, când vrea e simpatică, spirituală, are o anumită carismă şi ştii ce sflefuieşte caracterul unui om? Munca. Şi să te pui în lumină aşa cum trebuie," a spus Cristina Demetrescu, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest