Corina Chiriac, trucuri de frumuseţe! Cum reuşeşte ca la aproape 70 de ani să aibă un ten de porţelan VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Corina Chiriac a descoperit secretul tinereţii fără bătrâneţe! Timpul parcă nu există pentru celebra artistă! La 70 de ani, cântăreaţa are tenul de puştoaică! Invitată în cadrul emisiunii, "Agenţia Vip" a dezvăluit toate trucurile de frumuseţe, în exclusivitate!

Corina Chiriac este un adevărat etalon al eleganţei. Nu frecventează saloanele de înfrumuseţare şi nu cheltuie sume imense pe tratamente faciale. Trucurile pe care le foloseşte frumoasa cântăreaţă, pentru a-şi menţine pielea fermă, la aproape 70 de ani, sunt la îndemâna oricui.

Pentru că showbiz-ul românesc este împânzit de domnişoare care îşi fac operaţii estetice pe bandă rulantă şi care tot nu arată cum îşi doresc, iată că artista a găsit secretul tinereţii veşnice. Trucurile de frumuseţe pe care le foloseşte nu sunt deloc scumpe, ci din contră, pot fi achiziţionate cu uşurinţa din comerţ.

"În urmă cu 20 de ani în urmă, am făcut o operaţie majoră, în urma căreia doctorul mi-a zis să am grijă cu pielea. Am fost foarte ascultătoare. Contează foarte mult şi ce mănânci. De zeci de ani nu mă mai expun cu faţa la soare." a declarat Corina Chiriac, în exclusivitate pentru Agenţia VIP.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest