Cornelia Catanga îi declară război lui Ionuţ Dolănescu: "Eu nu m-am ridicat pe spinarea părinţilor mei!"

 
+2 click pentru
galerie

Cornelia Catanga este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de muzică lăutărească din România. Artista fost invitată în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, unde a povestit despre un conflict mai vechi pe care l-a avut cu Ionuţ Dolănescu.

Catanga a povestit că Dolănescu i-a furat drepturile de autor pentru o emisiune intitulată "Cu lăutarii după mine", de care artista s-a ocupat timp de 5 ani.

"Atâta timp cât în România se poartă numele de Dolănescu, eu cred că se vor împăca, dar nu vor mai fi niciodată fraţi cum au fost. Eu am fost prietenă cu Ionuţ Dolănescu, chiar dacă el m-a făcut o ţigancă pe la alte posturi de televiziune. Dar eu nu m-am ridicat pe spinarea mamei şi a lui tata, eu m-am ridicat pe spinarea mea şi publicul cred că est ed acord cu mine. Catanga eu sunt, nu port numele nici al mamei nici al lui tata.

Eu am avut emisiunea cu lăutarii timp de 5 ani de zile, mie mi s-au luat drepturile de autor, deci eu aveam o marcă înregistrată "Cu lăutarii după mine". În acelaşi timp, Ionuţ a câştigat această marcă, pentru că OSIM-ul i-a dat lui dreptul, că eu eram ţigancă. Eu am avut emisiunea 5 ani la domnul Prigoană, iar Dolănescu a scos un disc cu acelaşi nume, după mine. (...) Ionuţ a spus multe lucruri urâte despre mine, multe jigniri," a spus Cornelia Catanga, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest