Cornelia Catanga, pe marginea prăpastiei! Cântăreaţa este depresivă, nu reuşeşte să doarmă noaptea şi ia somnifere! Ce se întâmplă în viaţa ei?

 
+2 click pentru
galerie

Cornelia Catanga trece din nou prin momente cumplite. Cântăreaţa de muzică lăutărească trăieşte din nou o adevărată dramă, este în depresie. Catanga susţine că este terorizată de nişte mesaje cutremurătoare pe care le primeşte atât ea, cât şi familia ei.

Invitată, astăzi, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars, Cornelia Catanga a mărturisit că nu îşi mai revine din depresie, nu reuşeşte să doarmă noapte şi ia pastile.

"Eu aşa cum mă ştiţi, m-a prins cei de la un ziar în nişte momente mai dificile, şi m-au simţit din glas că sunt supărată. Sunt tachinată şi eu şi soţul meu, şi primesc tot felul de mesaje pe telefon. Sunt nişte mesaje cutremurătoare, foarte sensibile, de genul că prin venele lui Alexandru curge sângele meu. El cu tatăl lui au citit mesajele, eu nu am putut. (...) Am momente în care îl sun pe Cristi Brancu şi tremur. Eu vreau să vând casa, dar mai am şi datorii. " a spus Cornelia Catanga, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii despre ce se petrece în viaţa cântăreaţei de muzică lăutărească!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest