Cornelia Catanga, prima apariţie la TV, după ce a fost la un pas de moarte! Imaginile durerii şi ale neputinţei: "Nu mai am voie să cânt" VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Cornelia Catanga s-a confruntat cu una dintre cele mai mari cumpene din viaţa sa. În urmă cu câteva zile, artista a suferit un infarct, din cauza căruia s-a aflat la un pas de moarte. "Regina muzicii lăutăreşti" a făcut dezvăluiri cutremurătoare din experienţa prin care a trecut, în cadrul emisiunii "Agenţia VIP".

Cornelia Catanga a mărturisit că îşi aminteşte la perfecţie, toate prin câte a trecut. Momentele teribile de care a avut parte au făcut-o să deschidă ochii şi să vadă cine îi este alături, cu adevărat. Totodată, artista a declarat că înainte să sufere infarctul cineva a spus vorbe urâte despre ea şi băiatul ei, Alex, lucru care a dat-o foarte tare peste cap.

"Mi-aduc aminte prin ce-am trecut. Această jigodie de om, îmi este silă... A vorbit de toţi, îşi dă cu părerea despre toată lumea, inclusiv de fratele meu care a fost aproape de mine, Marian Mexicanu. Oamenii care au fost alături de mine: Marcel Pavel, Maria Dragomiroiu, Fuego... foarte, foarte, foarte mulţi! Acum mi-am dat seama cât de iubită sunt de public şi de fanii mei. Eu sunt o luptătoare", a spus Cornelia Catanga la "Agenţia VIP".

"A fost discuţia foarte mare. Când am auzit că vorbeşte de copii... Totul până la copii.", a adăugat ulterior artista.

În cadrul emisiunii "Agenţia VIP", Cornelia Catanga a mărturisit că avea un stil de viaţă haotic, înainte de infarct. Cea supranumită "Regina Muzicii Lăutăreşti" ajunsese să fumeze chiar până şi trei pachete de ţigări pe zi, iar acum a fost obligată să înceteze şi să renunţe la acest viciu.

"Ajunsesem la trei pachete de ţigări pe zi. Am lăsat din start ţigările. Nu mai fumez. Nu mănânc sărat, ţin un regim strict. Nu mai am voie absolut nimic, nici să vorbesc prea mult, nici să cânt prea mult. Ţin un regim, Alexandru e foarte bucuros că am început să mănânc. Şi la 2 noaptea mănânc dacă mă trezesc.", a declarat Cornelia Catanga la "Agenţia VIP".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest