Cristi Borcea în meciul vieții! ARE sau NU un copil din flori?

 

A divorţat de soţia cu care fusese căsătorit 2 decenii pentru a se însura cu amanta cu care avea o relaţie de 8 ani.Pare un scenariu de Hollywood, dar nu este! Vorbim despre viaţa afaceristului Cristi Borcea care s-a dovedit a fi un mare crai!

Şi, ca totul să pară cât mai telenovelistic, se pare că în ecuaţie exista o a treia doamnă. Zvonul care a șocat o țară întreagî. Se pare că Borcea ar mai avea un copil, însă cu o altă amantă!


Mare Don Juan mai este fostul acţionar dinamovist, Cristi Borcea! Scandalul legat de fetiţa pe care ar avea-o cu fosta lui avocată, Simona Voiculescu, ia noi direcţii. Se pare că a treia femeie din viaţa acţionarului dinamovist n-ar fi fost deloc secretă nici în faţa familiei, şi nici în cercul său de prieteni.

Un apropiat de-al afaceristului a declarat că relaţia clandestină pe care fostul acţionar Dinamo o avea i-a adus numai probleme şi găuri în buget. Mai mult, fata încă neoficială a lui Cristi Borcea ar fi apărut pe lume după alte două sarcini pe care avocata Simona Voiculescu le-ar fi întrerupt după ce Borcea i-a dat mulţi bani. Mai exact 10.000 de euro! Cum a treia oară se pare că afaceristul a refuzat să mai fie şantajat, în 2006 a apărut pe lume Andreina Carolyn Christine.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest