Cum arată femeia ideală pentru Robert Popescu, de la ”Insula iubirii”

 

Robert Popescu este unul dintre cele mai sexy ispite de la ”Insula iubirii”, iar în această seară a venit la ”Agentul VIP”, unde a vorbit despre experiența trăită în Thailanda.

Acesta a vorbit despre anii săi de studenție, dar și despre fetele cucerite în Thailanda.

Ce a fost între noi, a fost un bonus. Ea a vrut pur și simplu să se distreze. Ea își iubea foarte mult iubitul. Am început să studiez managementul un an, am mai rămas un an pe bară și după aceea am încercat să mă înscriu la facultate în Anglia. Am stat acolo un an și jumătate. Am plecat fără să anunț prea multe persoane și am pierdut. În momentul de față sunt antrenor personal. Multe persoane mi-au spus că nu sunt o persoană capabilă să facă lucruri mari și eu am vrut să îmi depășesc limitele. E o pasiune care mi-a fost dată din familie.
Toți am avut un fizic destul de bine dezvoltat. Încerc să fiu și eu modest”,
a dezvăluit Robert.

Acesta a mărturisit și cum trebuie să arate și să se comporte iubita lui:

”De felul meu, sunt o persoană directă. Sunt singur. Ideea e că nu le sperii pe fete. Au văzut că am calități pe care nu le au alți bărbați. Eu sunt persoana care încearcă să ridice persoana de lângă mine și așa mă ridic și eu și fetele din emisiune și-au dat seama cî pot avea încredere în mine. Nu pot să neg că nu aveam emoții, e o chestie super mare, în schimb sunt o persoană care vrea să facă multe lucruri și bine și perfecționist și încerc să imit multe lucruri care mă ajută pe mine. I-am văzut pe Tomiță și pe Matei și am învățat de la ei, dar să le fac în felul meu. Sunt două chestii care îmi plac mult la o fată. Uitându-te în ochii ei, îți dai seama ce ascunde o fată. Al doilea este zâmbetul. Fizicul trebuie să fie undeva ca al meu, să fie înăltuță, să fie atletică, dar nu foarte atletică, ci fit. Încerc să mănânc proteine, ca să îmi mențin musculatura.
Tot ce s-a întâmplat s-a întâmplat pentru că așa trebuia să se întâmple și lucrurile nu sunt regizate”, a mai spus ispita și și-a arătat din nou pătrățelele.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest