Cum s-a comportat Gabriel Cotabiţă la ultimul interviu dinainte de a ajunge la spital? Oana Turcu dă detalii şocante

 
+3 click pentru
galerie

Într-un interviu care se va difuza mâine, la Refresh by Oana Turcu de la ora 16:00, Gabriel Cotabiţă a vorbit despre problemele de sănătate, dar şi despre aşteptările pe care le are de la viitor.

Gabriel Cotabiţă a vorbit despre momentul în care a hotărât că trebuie să aibă mai multă grijă de sănătatea lui. Chiar dacă n-a făcut excese şi nu s-a neglijat niciodată, artistul a suferit două infarcturi. Astăzi a fost cel de-al treilea.

Invitată în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, Oana Turcu a povestit în detaliu despre felul în care s-a comportat Gabriel Cotabiţă la acest interviu.

"La început l-am văzut aşa distant şi sinceră să fiu am avut aşa emoţii înainte de interviu, pentru că am avut impresia că va para orice fel de întrebare. În schimb, a fost realmente deschis, a simţit nevoia şi oare de ce a simţit nevoia să se deschidă şi să povestească viaţa lui aşa cum nu ştie nimeni. Şi s-a bucurat foarte mult când i-am propus să ne întâlnim într-o sală de sport. Şi toată discuţia a mers către sănătate, către boală, şi inclusiv ideea că nu îşi doreşte să ştie ce îl aşteaptă mâine," a spus Oana Turcu.

Tot interviul îl puteţi urmări sâmbătă, 9 mai, la emisiunea Refresh by Oana Turcu, de la ora 16:00, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii în materialele video de mai sus!

Foto: Capturi Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest