Dana Roba, despre relaţia ei cu Nicolae Guţă! Cum a aflat că manelistul o înşela?

 
+2 click pentru
galerie

Dana Roba a vorbit deschis despre relaţia pe care a avut-o cu Nicolae Guţă. Ea s-a iubit cu manelistul pentru o scurtă perioadă de timp, dar a decis să încheie relaţia cu el, în momentul în care a aflat că acesta o înşeală.

Dana Roba a intrat în legătură telefonică directă, în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, şi a povestit despre felul în care a aflat că este înşelată de iubitul ei. De asemenea, ea comentat şi pe seama relaţiei dintre Beyonce de România şi Leo de la Strehaia.

"Cu alte creştine (n.r.: femei) din puf, din Spania am văzut mesaje după o lună sau două. Eu am văzut că m-am uitat la el în telefon, altfel nu aş fi văzut nici eu că era altă creştină, care voia să mă înlocuiască atunci (...) Şi eu i-am spus că dacă mai continuă, eu nu mai accept să mă mai întâlnesc cu el. Dar ce văd eu acum la televizor, ce se vorbeşte, faptul că Mădălina l-a luat pe Leo de la Strehaia şi a făcut şedinţă foto cu fetiţa, ceea ce nu poate fi mai de joasă clasă decât asta. Nu poţi să te numeşti mamă şi să-ţi iei copilul şi să te pozezi cu alţi bărbaţi lângă, dezbrăcată în sutien şi chiloţi! Deci, ce mamă e asta? (...) Dacă vreau să-l fac gelos pe bărbatul meu sau pe fostul, nu fac poze cu copilul ăla nu are nicio vină", a mărturisit Dana Roba în timpul emisiunii "Agentul Vip" de la Antena Stars.

Aflați mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest