Dani Mocanu a fost supranumit ”prințul săracilor". Și-a schimbat radical viața și vrea să devină alt om

 

Dani Mocanu îşi schimbă viaţa radical! Chiar dacă mulţi oameni îl văd deja în spatele gratiilor, el luptă pentru drepturile omului. Nu vă vine să credeţi? Da, artistul s-a înscris într-o asociaţie, ne-a povestit chiar el.

"Am venit să transmitem un mesaj tuturor. Cam absolut tot s-a schimbat în viaţa mea. Ştim cu toţii că eu am avut o viaţă cu bune şi cu rele, agitată într-un cuvânt. Mai rele şi aşa mai departe. Eu mi-am pus în gând: dacă eu nu am fost ajutat de nimeni, m-am gândit eu, să intru în această asociaţie să pot ajuta alţi nevoiaşi, indiferent de problemă, indiferent de nevoi", a declarat Dani Mocanu la Agenţia VIP.

Dani Mocanu, omul care s-a certat cu legea de atâtea ori, acum este vicepreşedintele unei asociaţii din Argeş care se ocupă de apărarea drepturilor omului şi este mai pregătit ca niciodată să-i ajute pe cei nevoiaşi.

"Eu de când mă ştiu am fost mai apropiat de Dumnezeu. Odată cu problemele mele ajungi la un anumit punct şi spui stop, vreau o altă viaţă. Cu toţii greşim, dar vreau o altă viaţă şi să ajut pe alţii şi să îi îndrum spre bine. Sunt vice-preşedintele Asociaţiei Apărării Omului din Argeş. Oricine are o problemă poate apela la mine. Am început deja să ajutăm. Da, o să mai când. O să merg înainte cu activitatea mea", a mai spus Dani Mocanu. Toate detaliile le vezi în video de mai jos.

Sursa foto: Facebook

Citeşte şi: Dani Mocanu, prima apariție după ce a fost acuzat de proxenetism: ”Am suferit enorm. Mă consider nevinovat”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest