Dansatoarea maneliștilor, de urgență pe masa de operații: „Pot risca să mi se rupă mușchiul dacă nu fac această operație”

 

Denisa Despa a ajuns pe masa de operaţie! Dansatoarea a povestit într-un interviu acordat emisiunii "Agenţia Vip" despre problemele pe care le are din cauza implantelor mamare.

"Şi la nivelul sânilor am avut o a doua intervenţie nereuşită, la fel ca şi prima, urmând să ajung acum la a treia intervenţie. Implantul meu se ridică, pot risca să mi se rupă muşchiul. Va fi operaţie destul de complicată, va dura 4-5 ore. Sper să fie ultima operaţie, nu o fac că vreau sau că este vreun moft, ci pentru că este necesar. Pentru sănătatea mea aş fi de acord să rămân şi fără implanturi. Am spus că nu mai vreau să mă operez, nici mie nu-mi place să fiu supusă unui chin", a spus Denisa Despa înainte de operaţie.

Cum a decurs operaţia şi cum se simte dansatoarea preferată a maneliştilor am aflat tot de la ea, în exclusivitate, în emisiunea "Agenţia Vip".

"La ora 2 noaptea s-a terminat operaţia, 7-7.30 ore a durat. Medicul a dat dovadă de profesionalism şi mi-a făcut exact cu mi-am dorit. Medicul mi-a spus că m-a cusut şi m-a tăiat de 5 ori la sânul stâng pentru că a-l aduce la acelaşi nivel. Peste două săptămâni urmează să-mi mai retuşeze ceva", a spus Denisa Despa, după operaţie. Toate detaliile le vezi în video de mai jos.

Sursa foto: Facebook


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest