De ce s-a întors tatăl Deliei Matache în ţară: "A avut un accident la un picior"

 

Gina Matache, mama Deliei şi a Oanei, a venit în platoul emisiunii "Agenţia VIP" şi a povestit despre motivele venirii acestuia acasă.

"A venit pentru nişte probleme medicale, e bine că am fost cu toţii. Sunt probleme medicale, acolo a trecut de o fază, a avut un accident la un picior a stat 6 luni la pat, nu numai de asta a venit în România, au fost probleme mult mai grave. Alegerea a fost dificilă de făcut, acolo eşti în pustiu, totul se face la comun, mâncarea. Nu ştim încă ce hotărâre va lua, nu vrea să intrăm în amănunte, să sperâm că totul o să fie bine. Şi acum se roagă, are acelaşi program ca acolo. Mai avem de tras, a fost şi operat, a slăbit 10 kilograme, să sperăm că va fi bine. El este o persoană foarte discretă. E acasă de la jumătatea lunii ianuarie, am mai vorbit cu el şi cât a stat acolo, am mai păstrat legătura. El umblă în spital, şi era dificil, să umble aşa peste tot.", a declarat Gina Matache, la emisiunea "Agenţia VIP".

Bunica Gina Matache a vorbit şi despre botez, dar şi despre micuţa Jessica. Cele două petrec foarte mult timp împreună, mai exact, de dimineaţă până seara.

"Plec dimineaţa la nepoţică, vin seara. Nu am încredere când aud de bone, nu vreau, eu o să fiu alături de ea. Să vină şi Delia cu un copil, le iau pe amândouă. Duminică va fi botezul. Prima poză cu copilaşul eu am pus-o.", a declarat Gina Matache, la emisiunea "Agenţia VIP". Toate detaliile le vezi în video de mai jos.

Sursa foto: Facebook

Citeşte şi: Oana, sora Deliei Matache, a dezvăluit data botezului, dar şi detalii despre tatăl ei care s-a întors acasă


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest