De la haine monahale, la tocuri înalte! Cine este bomba sexy care a trăit printre măicuţe timp de doi ani VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Maria Andria, cunoscută în showbiz drept „blonda lui Scărlătescu” a trăit printre măicuţe timp de doi ani de zile. Celebra artistă a povestit în detaliu, care au fost motivele pentru care şi-a dedicat viaţa lui Dumnezeu şi ce anume a făcut-o să renunţe, în cele din urmă, la viaţa monahală.

Într-un interviu, în exclusivitate pentru emsiunea „Agenţia VIP”, Maria Andria a mărturisit că de la vârsta de 18 ani a petrecut doi ani în compania măicuţelor, dorindu-şi să se călugărească. Totul a avut loc după moartea tatălui, fiind un eveniment care a marcat-o profund pe aceasta.

În cadrul emisiunii „Agenţia VIP”, cea cunoscută în showbiz-ul autohton drept „Blonda lui Scărlătescu” a oferit mai multe detalii despre cum a fost viaţa monahală pentru ea şi cum de a făcut schimbarea de la straiele negre, la tocuri de 12 cm.

„Când am împlinit 18 ani, m-am dus, când a murit tatăl meu. Fratele meu citeşte la biserică. Toată familia era așa. În fiecare duminică mergeam la slujbe şi de micuţă. I-am zis mamei că atunci când o să fac 18 ani, o să merg la mănăstire. Am încă trei călugăriţe din partea lui tata. (...) Am sunat pe călugăriţa din partea lui tata şi i-am zis ca vreau să fac o probă. Mi-a zis că nu pot să am mobil, nu pot să vin cu părul blond şi mi-au dat nişte haine negre, cu părul strâns, iar dacă stai la mănăstire 4 ani, te botează atunci. Am stat acolo aproape doi ani. Era frumos. Dimineaţă mergeam la slujbă. Acolo exista o cruce în pământ, mare." a mărturisit Maria Andria.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest