DECLARAȚII EXCLUSIVE! Adevărul despre nunta lui Honorius Prigoană, spus chiar de căre tatăl său: ”Nu a fost o nuntă”

 

Silviu Prigoană a revenit în România, după ce a participat la nunta fiului său cel mare, Honorius., care s-a căsătorit cu Corina, după aproape nouă ani de relație.


Omul de afaceri a intervenit la ”Stars Hunter”, unde a vorbit despre ce s-a întâmplat zilele trecute în Statele Unite ale Americii.


”A fost o chestie de familie și au legalizat ceva, nu a fost o nuntă, ci o cununie civilă. Dacă este cetățean american Corina, s-a dus și Honorius acolo ca să semneze actele. În Statele Unite, ceremonia durează un minut, după ce te duci și depui actele la un ghișeu. Am rugat-o pe doamna de la Starea Civilă să facă o fotografie cu noi. Nu au acordeoniști, nu au cerșetori la intrare și la ieșire. Noi fiind mai români, am încercat să aducem niște lăutari, dar nu aveau viză. A fost o simplă ceremonie. Judecătorul a anunțat-o că de la data respectivă o cheamă ca pe soțul ei.  Ceremonia a durat maximum 15 minute. Noi am mers cu flori și doamna judecător a încercat să facă ceva mai mult și a făcut un mic speech și o altă familie a rămas foarte impresionată că judecătorul a spus și altceva. A durat 15 minute. Frățiorii au venit cu costum, cu cravată, cu flori în mână, a fost ceva mai special”, a dezvăluit Silviu Prigoană la Antena Stars.

Omul de afaceri a vorbit și despre cum s-au simțit cei mici în America, la nunta fratelui lor.

”Cei mici s-au simțit foarte bine, iar Maximus a vrut să vadă școala în care a învățat fratele său și l-am dus acolo, apoi a vrut să vadă și Universitatea”, a mai spus Silviu Prigoană.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest