Deea Maxer, complicaţii mari în timpul naşterii! A trecut prin momente îngrozitoare/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Invitaţi în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” de la Antena Stars, Deea şi Dinu Maxer au vorbit deschis despre viaţa de familie în patru, cât şi despre complicaţiile pe care le-a întâmpinat frumoasa dansatoare, în timpul sarcinii.

Deea şi Dinu Maxer sunt mai fericiţi ca niciodată! Familia lor s-a mărit cu încă un membru, după ce s-a născut micuţa Maysa. Mai mult de atât, dansatoarea a mărturisit că întotdeauna şi-a dorit să aibă o familie formată din patru membri, dat fiind că ea a crescut într-o familie cu aceeaşi formulă.

"Atât de mult mi-am dorit formula aceasta de familie, formula de familie în care practic eu am crescut. Familie de patru, cu copii el şi ea, cu fată şi băiat şi iată că acum mă bucur de formulă", a povestit Deea Maxer la "Agenţia VIP".

Complicaţii mari în timpul naşterii

Partenera de viaţă a lui Dinu Maxer a mărturisit că a trecut prin momente cumplite, în timpul naşterii. Intervenţia de cezariană a fost extrem de complicată, din cauza unor varice de pe organe interne şi a creat repercursiuni. Din cauza hemoragiei, Deea Maxer nu va mai putea naşte niciodată.

"Această complicaţie a dus şi la faptul că eu nu o să pot să mai am o altă sarcină şi să mai pot să fac un alt copil, dar mă mulţumesc cu ce am", a mai spus Deea Maxer în cadrul emisiunii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest