Denisa Botcari a ajuns de urgenţă la spital: "Credeam că o să mor!"

 
+2 click pentru
galerie

În urmă cu luni bune, Denisa Botcari era o prezenţă activă în peisajul monden, mai ales după ce a avut câteva relaţii cu mai mulţi bărbaţi celebri din showbiz-ul românesc. În ultima perioadă, însă, blondina s-a retras din lumina reflectoarelor şi nu prea s-a mai ştiut nimic despre ea.

Denisa Botcari a intrat, astăzi, în legătură directă, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars, din Dubai, unde în aceste zile, însă ea locuieşte acum în Londra. Blonda a mărturisit că a avut o relaţie cu un tânăr de doar 20 de ani, care era cam violent. Pe lângă asta, Denisa a povestit că a avut şi probleme de sănătate destul de grave, din cauza cărora a ajuns de urgenţă la spital.

"Sunt în vacanţă în Dubai, azi dimineaţă am ajuns. Am stat acasă la mine, la mama, şi de aproximativ o lună m-am întors la Londra. Am avut o relaţie cu cineva, dar nu este cunoscut. A fost un băiat. Nu s-a terminat cu cafteală, ci exact cum a început, adică tulmultos. Lucrurile care încep cu multe scântei la început nu duc a bine, s-a terminat pur şi simplu, pentru că era mult decât mine, şi mai imatur. Băiatul avea anumite probleme de comportament, era impulsiv. Am n motive să nu mai fim împreună. Am stat aproximativ un an cu el, am încercat să-l schimb, dar nu a mers. Avea 20 de ani. Nu a vorba de bătaie.

Acum două săptămâni am ajuns la spital de urgenţă din cauza stresului, nemâncatului. Am o problemă cu îngrăşatul, am 43 de kilograme, dar am antrenanoare care mă ajută acum să mănânc mai mult, pentru că eu mănânc foarte puţin. Am ajuns la spital, credeam că o să mor. A fost cea mai urâtă experienţă pe care am avut-o vreodată," a spus Denisa Botcari, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest