Despărţire bombă în showbiz! Maria Ilioiu, în rândul burlăciţelor, din nou: "Nu am ce să caut lângă asemenea om" VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Bucurie mare pentru reprezentanţii sexului puternic! Maria Ilioiu este singură, din nou şi de data aceasta este hotărâtă să îşi găsească pe cineva potrivit pentru ea, după ce s-a despărţit de cel lângă care a stat 3 ani. Pe canapeaua "Agenţia VIP", controversata ispită de la "Insula Iubirii" s-a destăinuit şi a mărturisit motivele pentru care a decis să încheie totul.

Maria Ilioiu a mărturisit că şi-a dat seama că omul lângă care a trăit atâta timp nu este deloc potrivit pentru ea. Deşi nu se află la prima decizia de a o lua pe drumuri separate, frumoasa roşcată a garantat că de data aceasta este definitiv. Motivul despărţirii a fost faptul că nu se mai simţea iubită şi apreciată, aşa cum îşi doreşte orice femeie din partea partenerului de lângă ea.

"Pe parcurs s-a ofilit. Nu a ştiut să întreţină dragostea. S-a schimbat comportamentul lui. Nici la început nu a fost lapte şi miere, dar nu am găsit altul mai bun în perioada aceea. El are 40 de ani. Ne înţelegeam, dar cu toate astea... Oricât am încercat şi l-am învăţat cum să se poarte... Mi-a oferit inelul, ne-am certat şi am zis că nu mai facem pasul ăsta dacă nu ne potrivim. I-am dat inelul înapoi. Nu am ce să caut lângă asemenea om, m-am convins de data asta. Nu-mi place caracterul lui, eu tot am sperat că se va schimba, dar nu, are 40 de ani...", a dezvăluit Maria Ilioiu la "Agenţia VIP".

Iar după cum ziceam la început, reprezentanţii sexului puternic sa fie pe fază! Nu se ştie unde şi când, noua burlăciţă ar putea pune ochii pe careva. Spunem asta deoarece chiar înainte de a veni la emisiune, atenţia Mariei Ilioiu i-a fost atrasă de un bărbat, la sală!

"Mi-e frică să încep ceva nou, cu cineva necunoscut (...) Am observat asta la mine şi în fosta relaţie. Psihic, mi-e frică. Dacă încep ceva cu cineva şi e mai rău?! Am fost la sală înainte să vin la voi şi am văzut un bărbat interesant. O să mă mai duc! Trebuie să fie frumos ca să îl bag în seamă, să stăm de vorbă.", a spus Maria Ilioiu.

Totodată, focoasa roşcată a dezvăluit şi calităţile pe care ar trebui să le întrunească un bărbat ca să o prindă în mreje: "Vreau să fie înalt, peste 1.80m, matur. Nu-mi plac puştanii. Am observat că bărbaţii încep procesul de maturizare la 33 de ani. Nu contează ocupaţia, eu sunt o femeie independentă.", a încheiat ispita.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest