Dezvăluiri care te vor lăsa fără cuvinte! Ce spune un martor care a văzut scena elicopterului prăbuşit: "Nu am putut să fac nimic!"

 
+3 click pentru
galerie

Toată ţara a rămas şocat după ce aflat vestea despre elicopterul prăbuşit în lacul Suitghiol. Cei care au fost martori la acest cumplit accident au rămas însă de-a dreptul marcaţi. Unul dintre cei care a fost de faţă la acest tragic moment a povestit în detaliu tot ce a văzut şi a fost frapat de modul în care au acţionat autorităţile.

"Eu eram în casă şi făceam un duş, când s-a întâmplat totul. Am un musafir care e venit la mine de două zile şi era în casă. A auzit o bubuitură puternică şi a ieşit pe balcon. a văzut agitaţie, eu am coborât puţin mai târziu. Barca nu s-a putut porni, au plecat cu vâslele. M-a frapat că au ajuns mai repede pescarii acolo decât autorităţile. Oameni simpli au scos primul om din lac. Era mare panică, oamenii au încercat să-i ajute. E groaznic să vezi nişte oameni care mor şi să nu-i poţi ajuta. Multe nereguli, elicopterul nu era pregătit ca să zboare cu echipajul, ca în România! Nu prea sunt bărci în această perioadă a anului", a declarat Marian, miercuri, în emisiunea "Agentul VIP", de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest