Dezvăluiri murdare din viata mamei biologice a fetitei Luminiţei Anghel! Verisoara Angelicăi: "Suferă de sculament şi o bătea pe Măriuca"

 
+2 click pentru
galerie

Apar detalii şocante despre Angelica, mama biologică a fetiţei crescută de Luminiţa Anghel. Verişoara ei, împreună cu care Angelica a trăit în aceeaşi casă, a spus despre ea că îşi neglija propriul copil şi îl bătea pentru că o deranja că plângea noaptea. Mai mult decât atât, Angelica ar fi trebuit să urmeze un tratament toată viaţa, pentru o boală psihică.

"Sunt verişoară de gradul III cu Angelica, sau Adriana cum îi spunem noi. Tatăl fetei nu este turc, după câte ştiu eu, a stat la o mătuşă. Este un chiriaş de la o mătuşă de-a noastră. Tatăl ei este român. Eu ştiam de la Angelica, pentru că eu am stat cu ea în cartierul 23 august, când a născut. Când a născut-o pe Măriuca, eu am dus-o la spital. Femeia asta (Angelica) nu poate fi numită mamă. Nu avea grijă de copil când a născut-o. Plângea copilul şi pe ea nu o interesa. Angelica plecase de acasă o dată o zi şi o noapte şi am chemat salvarea pentru că Măriuca avea 40 de grade febră. Când avea copilul două luni, Angelica îl lovea pentru că o deranja că plângea noaptea, iar ea spunea că din cauza asta nu poate să doarmă. Stăteam cu ea în nişte ghetouri. Trăia în mizerie, avea şobolani. Ea avut pensie de handicap, pentru că este bolnavă cu capul. Angelica s-a născut cu acest handicap şi trebuie să urmeze acest tratament toată viaţa. Când am fost cu ea gineciolog la control, atunci când era cu Măriuca Însăcinată, doctorul i-a spus că are sculament, " a declarat Flori, verişoara Angelică în emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest