Diana de la ”Insula Iubirii”, pe masa de operație. Medicii i-au dat o veste cutremurătoare

 

Diana Constantin de la "Insula Iubirii" urmărită de ghinion. Starea ei de sănătate nu este deloc bună, şi a mărturisit că se află într-o situaţie foarte delicată. Frumoasa brunetă încă nu a aflat diagnosticul.

"Prima oară am făcut o glumă pentru că este în trend să faci glume despre chestia asta despre gravidie. Dupa am avut niște probleme de sănătate, în momentul de față nu știu ce am, că trăim în România, ma plimb dintr-un spital în altul. Simptomele mele sunt o durere în zona abdominală, în zona stomacului spre rinichi. Primul doctor mi-a spus că am o gastrită. Senzațiile mele sunt și cu stări de vomă și cu frisoane. Am fost la spital ca nu mai puteam sa dorm de durere.", a declarat Diana Constantin, la emisiunea "Agentul VIP".

Bruneta a mărturisit că încă nu ştie ce are, dar a spus clar şi răspicat că o singură persoană i-a fost alături în clipele grele.

"Se pare că am o problemă la rinichi.  Am fost la trei spitale diferite. Sunt așa de vreo trei zile și dacă nici mâine nu-mi spune că n-am nimic nu știu ce să mai fac. Mama a fost lângă mine în perioada asta.", a declarat Diana Constantin, la emisiunea "Agenția VIP". Toate detaliile le vezi în video de mai jos.

Sursa foto: Facebook


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest