Dragoș Dolănescu a ajuns la capătul puterilor. La șapte ani de la moartea tatălui său, acesta mai are o singură dorință

 

Dragoș Dolănescu se luptă de peste șapte ani de zile cu Ionuț Dolănescu pe averea tatălui lor, Ion Dolănescu.

Războiul dintre cei doi frați este departe de a se sfârși, iar Dragoș Dolănescu, stabilit în Costa Rica, a intervenit la ”Agentul Vip” pentru a vorbi despre această situație fără rezolvare.

Acesta a vorbit despre problema experților care își dau demisia la scurt timp după ce sunt angajați pentru a stabili valoarea bunurilor lui Ion Dolănescu, iar Dragoș Dolănescu este complet debusolat de această situație și a ajuns la capătul puterilor.

”Nu vreau nici mai mult nici mai puțin decât mi-a lăsat tatăl meu. Nu am mai vorbit cu Ionuț de șapte ani de zile. Avocatul lui a știu să folosească toate chichițele. Ionuț nu apare la TV cu scandal, pentru că nu are nimic de promovat. Singurul care se folosește de toate bunurile tatălui meu este Ionuț”, a spus Dragoș.

După moartea lui Ion Dolănescu, cei doi fraţi au început să ducă o luptă crâncenă pentru avere, împărţind prietenii şi cunoscuţii lui Dolănescu în două tabere. Unii susţineau că Ionuţ ar merita mai mult pentru că Dolănescu ar fi iubit-o mai mult pe Maria Ciobanu. Alţii spun că tatăl şi-a iubit la fel de mult ambii copii.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest