Dragoș Dolănescu, atac la Ionuț Dolănescu! I-a zis că face casa tatălui lor muzeu, dar a golit-o

 

Emisiunea ”Stars Hunter”, cea mai tare emisiune a toamnei, a început la Antena Stars, iar telespectatorii devin peste noapte paparazzii și trimit filmulețe cu vedete, surprinse în ipostaze inedite.

Emisiunea, o premieră pentru televiziunile din România, este singura în care conținutul este livrat, EXCLUSIV, de telespectatorii Antenei Stars, de cei care au acceptat provocarea de a se alătura echipei de paparazzi ai emisiunii prin intermediul unei aplicații unice: Stars Hunter.

Unul dintre telespectatori a trimis mai multe fotografii cu casa lui Ion Dolănescu, iar imaginile sunt dezolante. Din casa care era plină de tablouri și opere de artă, acum Dragoș Dolănescu a observat că  mlte dintre ele au dispărut.

Fiul lui Ion Dolănescu a intervenit la Antena Stars din Costa Rica și a vorbit depre averea tatălui său.

”Tata avea în jur de 100 de icoane și era extrem de credincios. Taote discurile din anii lui de muncă au dispărut. Nu a mai rămas nimic din casă. Am renunțat la jumptate din operele de artă pentru că Ionuț mi-a promis că-i va face casa muzeu. Îmi pare rău de ce a făcut Ionuț cu casa lui tata”, a spus Dragoș la ”Stars Hunter”.


V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest