Dragoş Dolănescu, despre hotârârea din procesul de succesiune: "Nu cred Ionuţ nu are bani să plătească, i-a mers extrem de bine după ce a murit tatăl nostru!"

 
+3 click pentru
galerie

Dragoş Dolănescu îşi va mări averea după ce fratele său, Ionuţ, a fost obligat de instanţă să-i plătească sute de mii de euro. Judecătoria Sectorului 2 a luat o decizie în procesul de succesiune deschis de Dragoş Dolănescu pe numele fratelui său vitreg, Ionuţ.

Potrivit hotărârii, Ionuţ Dolănescu trebuie să plătească suma de 207.873 Euro echivalent lei la cursul BNR din data efectuării plăţii şi 175.573 lei către reclamatul Dolănescu Valenciano Dragoş Carlo Antonio cu titlu de sultă, în termen de 3 luni de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.

Dragoş Dolănescu a intrat în direct prin telefon la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars, şi a dat mai multe detalii despre acest proces.

"Sunt foarte bucuros că în sfârşit s-a terminat acest proces enorm de lung care a durat în jur de 6 ani de zile, în mod normal ar trebui să dureze maxim 2 ani. Sunt foarte bucuros că în sfârşit o să moştenesc şi eu măcar ceva care a rămas de la tatăl meu după aproape 40-50 de ani de muncă. Eu cred că Ionuţ ar trebui să fie extrem de bucuros pentru că lui i s-a dăruit tot ce a cerut. I s-a dat casa din Caimatei, în defavoarea mea şi lucrul pentru mine cel mai important a fost să mi se dea mie şi copiilor mie o parte din drepturile de autor. Doamna judecătoare a considerat că familia mea nu a meritat această mândrâie. În săptămânile care urmează o să evaluez cu avocata mea dacă merită să mergem la o intanţă superioară.

Nu am avut niciun fel de contact cu Ionuţ, nici cu avocatul lui Ionuţ, o să vedem în zilele următoare. Doamna judecătoare i-a dat lui Ionuţ 3 luni să îmi plătească suma respectivă. (...) Nu cred că Ionuţ nu are bani, pentru că lui i-a mers extrem de bine după ce a murit tatăl nostru şi atunci nu cred că nu are bani să plătească," a declarat Dragoş Dolănescu, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialele video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest