După doi ani de la divorţul de Marina Almăşan, Victor Socaciu e din nou îndrăgostit

 

Adio, singurătate! După doi ani de la divorţ, se pare că Victor Socaciu şi-a refăcut viaţa. Femeia care-i face zilele mai frumoase e o fosta secretară a fundaţiei „Om Bun", patronată de artist. Sabina Paslari este cea care îl însoţeşte pe Socaciu peste tot

Anul viitor, în martie, se împlinesc doi ani de când Victor Socaciu, 60 de ani, a divorţat de Marina Almăşan. Deşi a fost pus într-o situaţie stânjenitoare de fosta soţie, după ce l-a înşelat cu afaceristul timişorean Georgică Cornu, muzicianul a fost decis să păstreze eticheta decenţei.

O persoană îi dă motive de fericire de ceva vreme încoace şi a reuşit să-l readucă pe artist pe linia de plutire. Responsabila pentru noua armonie se numeşte Sabina Paslari, şi i-a fost secretară prin anii 1994-1995.

Surse din anturajul solistului ne-au mărturisit că la vremea respectivă cei doi au avut o relaţie, însă a încetat după ce Socaciu a cunoscut-o pe Marina. După 19 ani, povestea a fost reluată acum.

Săptămâna trecută, mai precis miercuri după amiază, Victor Socaciu şi vechea lui cucerire, Sabina Paslari, au fost surprinşi împreună, la Teatrul Nottara, unde a avut loc Festivalul Naţional de Muzică Folk "Om Bun", ediţia a XXIII-a, iar Victor Socaciu a fost prezent în calitate de director.

Acesta nu a venit singur, ci însoţit de iubita care l-a aşteptat într-un colţ retras din cafeneaua teatrului, situată la etaj. Întrucât evenimentul a durat mai bine de cinci ore, Socaciu a făcut slalom de la parter la etaj, pentru a-i ţine de urât şi pentru câteva momente de tandreţe, printre pufăielile din ţigară şi sorbitul de ceai.⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest