Elena Merişoreanu, replici acide la adresa Mariei Dragomiroiu! Totul a pornit de la o pensie! „Nu trebuie să ne văităm, că nu e cazul” VIDEO

 

Elena Merişoreanu şi Maria Dragomiroiu sunt două interprete de muzică populară extrem de apreciate şi îndrăgite de publicul român. După ce Maria Dragomiroiu s-a „plâns” că are pensia mică, colega ei de breaslă nu s-a putut abţine şi i-a dat replica.

În urmă cu câteva zile Maria Dragomiroiu a vorbit în emisiunea „Răi da’ Buni”, printr-o conferinţă telefonică despre suma de bani pe care o primeşte la pensie. Se pare că după 40 de ani de muncă, artista este nemulţumită de faptul că încasează numai 1.200 de lei.

Invitată în cadrul emisiunii „Agenţia Vip”, Elena Merişoreanu a simţit nevoia să discute pe marginea subiectului abordat de Maria Dragomiroiu, în urmă cu câteva zile la „Răi da’ Buni”.

"Știu că Maria Dragomiroiu e o mare vedetă, o cântăreață de excepție. Dar nu poți să spui că ai pensie mică dacă nu ai fost angajată la un ansamblu. Eu de la 16 ani am fost. Eu nu știu să fie angajată la un ansamblu în București. Eu am peste 30 de ani de muncă de la Rapsodia Română. Noi avem turnee grele. când ieșeam de pe scenă, ieșeam cu brumă la gură. Nu trebuie să ne văităm, că nu e cazul.", a declarat Elena Merișoreanu, la Agenția Vip.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate