Este de nerecunoscut! Sanda Ladoşi, secretul cu care a slăbit peste 20 de kilograme! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Sanda Ladoşi arată mai bine ca niciodată! La cei 49 de ani ai săi, artista încă reuşeşte să întoarcă capetele reprezentanţilor sexului puternic, mai ales acum, după ce a topit 25 de kilograme. Invitată în platoul emisiunii „Agenţia VIP”, vedeta a dezvăluit secretul cum a reușit să slăbească, dar şi cum se menţine.

Sanda Ladoşi este, cu adevărat, o prezenţă! Extrem de feminină şi delicată, aşa cum şi-a obişnuit admiratorii, artista a povestit pe canapeaua „Agenţiei VIP” câte kilograme a căpătat după sarcini, dar şi ce a stat la baza motivaţiei sale de a înlătura peste 20 de kilograme.

„După primul copil m-am întors la greutatea iniţială. Mi-am revenit foarte repede după Bogdan. După un an de zile eram la loc, în schimb, după fetiţă Ioana mi-a fost mult mai greu. Nici eu nu am mai fost de motivată. Am fost mult mai focalizată pe ei doi şi mai puţin pe mine. (...) Înainte a fost şi o chestie după naştere. Timp de 8 ani nu am vrut sa slăbesc. Este clar că sunt declicuri în minte fiecăruia. Totul ţine de controlul personal. Adevărul este că în momentul în care a început experienţa mea legată de circ, şocul a fost atât de mare când am realizat ce avem de făcut acolo. (...) Nu am ştiut în momentul acela dacă pot gestiona sau nu şi a fost o stare de şoc. O perioadă nici nu am putut mânca, iar în clipa în care am văzut că slăbesc, am început să mă apuc de bunele obiceiuri de dinainte. Practic, asta a fost. Sunt o mare mâncăcioasă, dacă nu mănânc până nu plesnesc, nu mă las” a declarat Sanda Ladoşi, în platoul emisiunii „Agenţia VIP”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest