Femeia răpită de extratereşti vorbeşte: "M-au absorbit ca un aspirator. M-au ţinut două ore la ei în OZN!" Mărturii halucinante!

 
+5 click pentru
galerie

A trăit o experienţă halucinantă! Viaţa Mariei Ghiorghiu, femeia care a stat faţă în faţă cu extratereştri, bate filmul! Seri la rândul a stat lângă el, i-a analizat şi a încercat să comunice cu ei.

Extratereştri aveau capul alb lucios și strălucitor, ochii imenși, orbitele mari cât pumnul în care se roteau doi ochi negri lucioși, de parcă erau dați cu miere. Nas nu aveau, doar o gură rombică, cu negru la interior, un negru precum întunericul.

A fost răpită de ei. Două ore a părăsit locuinţa sa. Trăirile ei au fost halucinante. Celor cărora le-a povestit despre această experienţă, au fost sceptici şi s-au uitat lung la ea.

Povestea ei poate fi un scenariu de film. Nu sunt mulţi cei care s-au bucurat de asemenea experienţe, dar Maria le-a trăit la intensitate maximă.

Maria Ghiorghiu a intrat în direct, în cadrul emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars, şi a povestit detalii incredibile despre felul în care arătau extratereştri.

Aflaţi toate detaliile urmărind materialele video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest