Fernando de la Caransebeş, confesiuni halucinante! A luat calea bisericii, după ce a murit şi a înviat! VIDEO

 

Misterioase mai sunt căile Domnului, iar Fernando de la Caransebeş a simţit pe pielea lui acest lucru. După ce a făcut senzaţie în toată ţara cu piesele lui, iată că a decis nu numai să renunţe definitiv la statutul care l-a consacrat, ci mai mult de atât, a hotărât să dea ascultare cu sfinţenie legilor creştine, după experienţa cutremurătoare prin care a trecut.

Invitat în platoul emisiunii „Agenţia VIP”, de la Antena Stars, Fernando de la Caransebeş a vorbit cu lux de amănunte despre revelaţia pe care a avut-o, cât şi despre motivul pentru care a decis să renunţe definitiv la industria muzicală. În momentul în care a suferit un preinfarct, sufletul i s-a desprins de trup şi a fost pus la o încercare divină. După spusele acestuia, atât Dumnezeu, cât şi Lucifer i s-au arătat, moment în care şi-a văzut toate păcatele şi a ştiut că trebuie să se schimbe.

După ce a mai primit o şansă la viaţă, Fernando de la Caransebeş a decis să trăiască după legile dumnezeieşti. Astfel încât, la un an de la experienţa cutremurătoare, bărbatul s-a botezat în altă religie, iar acum propovăduieşte Cuvântul lui Dumnezeu oriunde şi oricui.

„De la energizante şi cafea, intr-o noapte am simţit ca o amorţeală la inimă, tare, tare. Pe la 3 noaptea, iar deodată am simţit că ies din corp afară. Mi-am văzut corpul şi in momentul ăla am ştiut că am murit. Imediat m-am dus de mi-am văzut familia în cealaltă cameră, voiam să intru inapoi, in corp, dar nu puteam.  Ştiam că s-a terminat tot. (...)  După un an, am făcut legământul cu Iisus. Pe 27 mai am făcut botezul în apă.” a spus Fernando de la Caransebeş, în cadrul emisiunii Agenţia VIP.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest