Florin Ristei, câştigătorul X Factor: "E începutul revenirii mele. Asta mi-am dorit"

 
+3 click pentru
galerie

Florin Ristei, devenit celebru pentru hitul din copilărie "Ea este Dana", a fost desemnat marele câştigător al sezonului cu numărul trei al show-ului „X Factor". Acesta a declarat  că momentul este prielnic revenirii sale pe prima scenă a industriei muzicale din România, lucru pe care şi l-a dorit odată cu participarea în acestă emisiune

Florin Ristei şi Alex Maţaev, ambii din echipa Deliei şi preferaţii publicului, au fost actorii ultimului duel din cel de-al treilea sezon „X Factor". În urma voturilor, gălăţeanul Florin Ristei, fostul component al trupei Amicii, a fost desemnat câştigătorul trofeului, dar şi al premiului în valoare de 120.000 de euro.

Vizibil emoţionat şi plin de energie aşa cum este recunoscut, Florin Ristei, câştigătorul sezonului trei al emisiunii X Factor, a declarat că marele titlu marchează revenirea sa pe scena muzicală, acesta fiind, de altfel, scopul principal al artistului odată cu participarea la concurs. "Absolut, e începutul, sper, al revenirii mele. Asta mi-am dorit de la început să fie", a declarat el la finalul ultimei gale.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest