Florin Salam, clipe grele după ce a murit părintele său: ”A făcut tot ce este omenește posibil pentru tatăl lui”

 

Florin Salam trece prin clipe cumplite, după ce ieri și-a pierdut tatăl. Manelistul a decis să facă înmormântarea părintelui său numai cu prietenii apropiați și cu familia, însă un lucru nu îi dă pace și va regreta toată viața.

Puiu Călinescu, impresarul lui Florin, a intervenit la ”Stars Hunter”, acolo unde a vorbit despre înmormânarea tatălui lui Florin, dar și despre regretul lui Florin.”Florin m-a rugat să vă spun că vă mulțumește pentru că ați înțeles să nu îi invadați intimitatea și celor care au fost alături de el și celor care au înțeles că nu poate cânta în următoarele zile. Tatăl lui Florin era un om jovial. Nu spuneai că este un om bolnav nici acum o lună. El s-a dus pentru că Florin a insistat foarte mult să meargă, să facă tot ce este omenește posibil pentru tatăl lui. A fost un om plin de viață, prețuia viața. Se lăsase complet de fumat acum un an și nu era un om foarte în vârstă, avea numai 62 de ani”, a dezvăluit impresarul.

Aceasta a mai vorbit și despre boala părintelui lui Florin.

”A avut o săptămână întreagă în care nu a putut să doarmă, se sufoca în somn. Familia s-a speriat și l-a dus la medic. După biopsie, a reușit să doarmă foarte bine. Dar apoi a fost dus la Praga și de acolo la Berlin și de acolo știți. Florin este foarte tare și reacționează bine. Are momentele sale în care vrea să fie singur. Prima persoană care apare mereu după aceste clipe este Roxana și este normal acest lucru”, a mai spus acesta la Antena Stars.

Puiu Călinescu a dezvăluit și ce regretă cel mai mult Florin.

”Florin și Roxana voiau să taie turta fetiței pe 3, să fie și tatăl lui prezent. Au sperat până în ultima clipă ca și tatăl lui va fi prezent. Acum, din păcate, tatăl nu va putea să fie”, a mai spus Puiu Călinescu penru cea mai nouă emisiune a toamnei.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest