Fuego, la proba cântarului la "Agentul VIP"! "Prima masă o iau la ora 16"

 

Televizorul îl arată cu şapte kilograme mai gras, dar nu-i panică! Fuego a venit în emisiunea "Agentul VIP" şi a mărturisit cât mănâncă într-o zi şi care e motivul pentru care nu vrea să slăbească.

Fuego s-a îngrăşat, dar nu are gânduri să slăbească! Pentru că apropiaţii îi spun că are propriul farmec, artistul nu se încumetă să se apuce de o dietă anume.

"Televizorul îngraşă cu şapte kilograme. Pe televizorul cu plasmă la mama mă văd cât malul Dunării. Astăzi dimineaţă m-am trezit la 12, am băut o cafea cu lapte şi am început să mănânc abia pe la 16.00. Mama face mâncare ardelenească, foarte calorică, cu făină. Astăzi a făcut tocăniţă de pui. Asta e nenorocire. A făcut-o cu orez cu legume şi o salată cu castraveţi, roşii şi ceapă. Am fost la Acces Direct şi n-am mai reuşit să mănânc nimic. Acum merg acasă şi o să mănânc un pepene roşu", a mărturisit Fuego.

Fuego este un cântăreţ român cunoscut, în general, pentru numeroasele piese dedicate sărbătorilor de iarnă. El este, de asemenea, şi actor la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest