Gabriel Cotabiţă spune care este secretul unei relaţii fericite: "Nu trebuie să pleci de la idei preconcepute!"

 
+2 click pentru
galerie

Gabriel Cotabiţă este unul dintre artiştii din epoca de aur şi se bucură de aprecierea multor oameni. A avut o viaţă tumultoasă, dar acum este fericit şi a reuşit să  înţeleagă care este secretul unei relaţii de iubire de durată, după mai multe experienţe.

Invitat în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, Gabriel Cotabiţă a vorbit despre ceea ce înseamnă pentru el o relaţie de dragoste şi a dat câteva sfaturi preţioase telespectatorilor.

"E o plăcere să ai pe lângă tine oameni cu care te înţelegi şi care îţi fac bine şi cu care te înţelegi foarte bine. Am reuşit să ajung la performanţa de cunoaşte foarte multă lume de acest tip, după atâţia ani în care am încercat să mă autoeduc pe mine. Am ajuns să cunosc oameni pe care îi înţeleg şi cu care mă simt bine, fără să avem complicaţii şi surprize neplăcute. De obicei mă găsesc ele pe mine şi nu s-a schimbat nimic. Noi suntem în general sclavii unor paterne, unor scheme, de exemplu că ne dorim o relaţie stabilă care să fie într-un anumit fel şi ne creem un model ca pe vremea anilor 60'-70'. Atunci când se spunea că toate femeile trebuie să treacă printr-un calapod de 90-60-90. Nu e aşa. Important este să ai acea chimie într-o relaţie, să mergi pas cu pas şi să se trezeşti după 5-6 ani şi să vorbeşti cu plăcere cu acelaşi om, să te simţi bine cu acelaşi om. Se poate abia în momentul în care nu pleci cu idei preconcepute," a declarat Gabriel Cotabiţă, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest