Gina Pistol, dezvăluire neaşteptată în direct! "Am mâncat rahat"

 

Gina Pistol a fost invitată în emisiunea "Agentul VIP", unde a făcut o mărturisire de necrezut despre copilăria ei.

Aflată în locul unde toate vedetele spun cele mai sincere poveşti, Gina Pistol a vorbit despre când va face un copil şi despre cât de norocoasă e. Cine ar fi crezut totuşi că va fi atât de onestă încât va justifica în detaliu succesul pe care-l are. Reţeta e simplă şi se rezumă la primii ani din viaţă.

"Sunt conştientă că trec anii, dar acum filmăm pentru "Chefi la cuţite" şi n-am timp să fac copii. Am văzut eu pe youtube cum se face şi n-am timp. Am văzut schimbări în bine la toate mamele tinere pe care le văd. Erau ameţite, zăpăcite. Nu-ţi poţi imagina până nu ajungi acolo (...) Eu mi-am mâncat tot norocul. Ştii că se spune că dacă mănânci excremente când eşti mic, ai noroc. Aşa este!", a mărturisit mândră Gina Pistol.

Cum a devenit celebră Gina Pistol?
Înainte să devină persoană publică, vedeta tv a fost operator la un centru de copiere şi vânzătoare la un chioşc din Roşiorii de Vede, după care a venit în Bucureşti, unde a lucrat la o firmă de articole sportive.

Gina Pistol a lucrat şi la un magazin renumit de haine plasat într-un mall din Capitală. După această etapă, blonda a început să lucreze în televiziune.Vedeta a bifat câteva relaţii cu persoanje celebre, printre care şi Codin Maticiuc, iar acum este cu Alin Cocoș. Gina se numără printre vedetele care au pozat în Playboy.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest