Gina Pistol, transformări în lanţ! Şi-a tăiat pleoapele şi buzele

 

E frumoasă, dar tot nu i-a convenit! Gina Pistol a trecut la modul serios la operaţii estetice şi după recuperare, a apărut la TV.

Gina Pistol a trecut la modificări speciale! Vedeta şi-a făcut câteva operaţii estetice şi, în ediţia de miercuri seară de la "Agentul VIP", a dezvăluit cele mai mari peripeţii prin care a trecut. Gina şi-a tăiat pleoapele şi buzele.

"Eu semăn cu mama. Mama la 50 şi ceva de ani are pleoapele foarte lăsate, încât colţul extern al ochiului este acoperit de pleoapă. Am văzut că o moştenesc, aveam probleme la machiaj, colegii îmi spuneau să stau cu ochii mai mari... Acum ochii sunt mai mari, par mai odihnită şi era păcat de ei. A luat foarte puţin din ele. După operaţii eram într-un mare fel. Domnul doctor a avut foarte mare răbdare cu mine. Îmi era teamă că nu ştii ce se întâmplă (...) Am fost tăiată. N-am avut voie să râd câteva zile. M-am întors la domnul doctor să mă panseze pentru că mi s-au desfăcut firele de la râs şi m-a certat", a povestit Gina Pistol.

Cum a devenit celebră Gina Pistol?
Înainte să devină persoană publică, vedeta tv a fost operator la un centru de copiere şi vânzătoare la un chioşc din Roşiorii de Vede, după care a venit în Bucureşti, unde a lucrat la o firmă de articole sportive.

Gina Pistol a lucrat şi la un magazin renumit de haine plasat într-un mall din Capitală. După această etapă, blonda a început să lucreze în televiziune.Vedeta a bifat câteva relaţii cu persoanje celebre, printre care şi Codin Maticiuc, iar acum este cu Alin Cocoș. Gina se numără printre vedetele care au pozat în Playboy.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest