I-a făcut copilăria un calvar, dar l-a iertat! Motivul pentru care Simona Traşcă s-a împăcat cu tatăl ei/ VIDEO

 

Simona Traşcă urmează să petreacă primul Crăciun alături de tatăl ei! Blondina nu a avut deloc o copilărie uşoară, dar cu toate acestea a decis să îngroape securea războiului cu cel care i-a dat viaţă, iar motivul este incredibil! Invitată în emisiunea „Agenţia VIP”, Simona Traşcă a dezvăluit ce a făcut-o să se împace cu cel care i-a făcut viaţa grea.

Simona Traşcă a mărturisit că cel care i-a dat viaţă nu poate primi premiul de cel mai bun tată, din cauza comportamentului din trecut, dar cu toate acestea, blondina a decis să lase garda jos şi să se împace cu el. Astfel încât, vor avea parte de primul Crăciun petrecut împreună.

„Am mai vorbit așa, din când în când. Am avut o copilărie foarte grea, nefericită... Știe și el că nu a fost cel mai bun tată. Era foarte mânios. Am avut foarte multe perioade în care n-am vorbit cu tata, uneori 2-3 ani. Când am crescut, la un moment dat, pur și simplu nu mi-a mai fost frică de el. Am fost singura din familie care a pus piciorul în prag, pentru mama mea și pentru frații mei”, a spus Simona Trașcă, la „Agenția VIP”.

Mai mult de atât, Simona Traşcă a ţinut să precizeze faptul că nu l-ar putea urî niciodată, iar gândul că ar putea păţi ceva o înspăimântează. Tocmai de aceea, a hotărât să îl ierte şi să petreacă sărbătorile de iarnă, alături unul de celălalt..

„Eu cred că îi pare rău. Ideea este că e tata și m-am gândit de multe ori că dacă, Doamne ferește, ar păți ceva mi-ar părea el. N-am putut să țin dușmănie pe tata, chiar dacă am avut o viață foarte grea”, a mai spus Simona Trașcă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest