Iasmina Halas a vrut să se sinucidă de două ori! „Nu doar o persoană m-a dezamăgit” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Aparenţele înşală de foarte multe ori! Iasmina Halas afişează, întotdeauna, un zâmbet pe faţă, dar nu mulţi ştiu ce gânduri negre au încercat-o. Blondina a povestit la „Agenţia VIP” motivele care au împins-o să îşi ia viaţa de doua ori.

Iasmina Halas a trecut prin momente grele. Toată lumea crede că are o viaţă perfectă , însă lucrurile nu stau deloc așa. Trădările şi dezamăgirile de care a avut parte, au făcut-o să recurgă la gestul extrem nu o dată, ci de două ori, dar de fiecare dată a fost salvată. Iasmina Halas a mai mărturisit ca a obosit să fie constant dezamăgită de oamenii pe care îî iubeşte.

"Am vrut. Există momente în viaţă când oboseşti să fii tu. Este greu să fiu eu. Nu doar o persoană m-a dezamăgit. Era vorba despre mai multe evenimente petrecute într-un timp foarte scurt. M-au trădat foarte mulţi oameni. După a doua tentativă de sinucidere am deschis ochii. Fac 24 de ani. S-au adunat mai multe chestii personale, nu financiare. Eu i-am iubit pe toţi oamenii din viaţa mea, dar nu au meritat. Ei nu au făcut la fel, am simţit. A doua oară m-a salvat Monica Hill, prietena mea, i-am spus să vină la mine, să ne revenim amândouă. Am fost la mănăstire la Prislop şi apoi i-am spus să vină la mine. M-am supărat într-o zi, ea a venit la mine, nu ştiu cum a intrat în casă, ea a sunat familia. Am fost la preot şi mi-a spus că nu o să mor. Am nevoie de linişte", a spus Iasmina Halas la Agenţia VIP.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest