Ies la iveală secrete murdare despre Angelica, mama biologică a fetiţei crescută de Luminiţa Anghel! "A făcut-o pe Măriuca pentru a-şi şantaja iubitul"

 
+3 click pentru
galerie

Angelica, mama biologică a fetiţei pe care a crescut-o Luminiţa Anghel începe să îşi dea arama pe faţă. Secretele despre viaţa ei încep să iasă la iveală şi nu sunt deloc onorabile. Sora vitregă a Angelicăi spune despre ea că a născut-o pe Măriuca pentru a-l şantaja pe tatăl fetiţei, iar acum tot ce-şi doreşte sunt bani de la vedetă.

"Tatăl Angelicăi este un turc. Mama ei a avut o aventură cu el, a rămas însărcinată, dar nu ştim dacă i-a spus vreodată că urmează să aibă un copil. Angelica nu a fost crescută de mama ei biologică, ci de bunicul meu. Angelica a făcut-o pe Măriuca pentru a-l şantaja pe tatăl fetiţei. Niciodată, copilul ăla nu a avut o păpuşă aşa cum spune ea. În felul ei, o iubea pe cea mică. A dat-o la orfelinat după ce a murit mătuşa mea, pentru că nu avea cu ce s-o întreţină. Acum, ea face toate astea pentru a lua bani de la Luminiţa. Sora mea a întrebat-o: Ce vrei: bani sau copilul?. Atunci, ea a spus: «Bani». Bărbatul ei e parcangiu şi pe ea o pune la cerşit. Dacă nu-i aduce bani, bărbatul ei o bate şi o goneşte de acasă", a declarat sora vitregă a Angelicăi în emisiunea "Agentul VIP", de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest