Imagini şocante! Cum arăta ispita Bianca Pop înainte de operaţiile estetice. FOTO

 
+6 click pentru
galerie

Una dintre cele mai sexy şi cunoscute ispite de la “Insula Iubirii”, arăta complet diferit înaintea operaţiilor estetice. Bianca Pop a avut parte de o transformare incredibilă de-a lungul anilor. Frumoasa brunetă vorbeşte, fără menajamente despre toate intervenţiile chirurgicale la care a fost supusă.

Ispita sexy le-a dezvăluit admiratorilor toate operaţiile estetice la care a recurs. Se pare, că încă de la 20 de ani a ajuns la mâna esteticienilor, atunci când şi-a pus silicoane. Între timp a apelat şi la rinoplastie, fiind nemulţumită de aspectul nasului, şi-a mărit buzele şi şi-a schimbat silicoanele.

VEZI GALERIA FOTO

"La 20 de ani am făcut prima operație de implant mamar. După șapte ani le-am schimbat că nu-mi mai plăceau, le-am făcut mai mari. Am făcut și năsucul mai mic. La pomeți n-am nimic. La nas am făcut trei rinoplastii. La prima am subțiat doar vârful, după m-am gândit să îi schimb forma. Niște injecții în buze pe care le face toată lumea. Nu aș mai schimba nimic, dacă aș mai avea 17 ani nu mi-am mai face tatuaj la sprâncene. Voiam să fiu altfel, nasul îi voiam mai mic. Dacă ar fi să-mi mai fac operații, îmi fac, am un medic bun. Nu mi-aș face fundul, sunt mulțumită", a spus Bianca Pop la Agenţia VIP. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest