În prima zi din 2014, marele Florin Piersic aduce poveşti extraordianare la Agentul VIP

 

Prima zi a noului an va fi una deosebită la Antena Stars, pentru că “Agentul VIP”, Cristi Brancu, are un invitat special: marele actor Florin Piersic.

“Este cadoul meu pentru telespectatorii nostri fideli. Sunt foarte emoţionat că Florin este în platoul emisiunii pentru că e ca şi cum m-aş întâlni cu cineva din familie, simt un sentiment puternic de regăsire,”, spune gazda emisiunii, care va fi difuzată în întâi ianuarie, de la ora 21.30.

“Gata, copii, m-aţi aplaudat destul, o să mă obişnuiesc” a deschis emisiunea în ropote de aplauze, iubitul actor, care a continuat: “e prima data când pun costumul asta, măi copii, şi de-asta n-am vrut să-mi fac intrarea în platou pe unde se face de obicei, pentru ca nu m-au nimerit cu măsurile la pantaloni, de-asta stau pe scaun”, a adăugat cu umor-i carecteristic, Florin Piersic.

“Staţi să vă spun o întâmplare, dragii mei, eu am 177 de ani, şi peste 27 de zile împlinesc 128. Am colegi, nu pot să le dau nume, care-şi scad vârsta, unii abia şi-au făcut bulletin. Dar eu îmi tot adaug. Stimaţi spectatori, dragi telespectatori, cameramani, să vă spun o întămplare….”

Şi timp de minute în şir, ore chiar, platoul emisiunii “Agentul VIP” a fost invadat de minunatele poveşti ale maestrului Florin Piersic. Care au fost acestea, telespectatorii Antenei Stars vor afla în prima zi din 2014.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest