Informaţii bombă în cazul morţii lui Cornel Galeş! Naşa de cununie rupe tăcerea! „Sunt foarte multe necunoscute” VIDEO

 

Cornel Galeş a murit în urma unui accident rutier extrem de grav. Din păcate, fostul soţ al Ilenei Ciuculete nu mai avea foarte mulți apropiaţi, după moartea artistei, mai ales după ce a fost purtat prin tribunale din cauza scandalurilor cu fiii cântăreţei. Cu toate acestea, singurul om care i-a fost alături după totul a fost Doina Belu, naşa de cununie a lui şi a Ilenei Ciuculete.

Prin intermediul unei intervenţii telefonice, în direct, pentru „Agenţia VIP”, Doina Belu a oferit câteva informaţii din cadrul anchetei ce se află în plină desfăşurare, pentru a afla cum anume a avut loc accidentul tragic. Naşa de cununie i-a devenit confidentă şi prietenă lui Cornel Galeş, după ce, după moartea Ilenei Ciuculete, acesta s-a confruntat cu depresie şi anxietate.

Mai mult de atât, prima persoană care a fost sunată de un român, pentru a o anunţa de moartea fostului soţ al Ilenei Ciuculete, a fost chiar ea. Din cauza faptului că nu sunt rude de gradul 1, autorităţile spaniole nu vor să îi ofere mai multe detalii despre accidentul rutier, după cum bine a spus chiar ea, în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”.

„Autorităţile din Spania sunt mult mai drastice decât la noi. Vor rudă de gradul 1 pentru declaraţii, pentru lucrurile lui. Poliţia de acolo nu dă detalii ca la noi. Nu s-a terminat investigaţia. Sunt foarte multe necunoscute.” a spus Doina Belu, în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”, de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest