Informaţii din anchetă făcute pierdute? Omul de afaceri Sorin Mărcuş: "Au dispărut apelurile din ziua accidentului aviatic!"

 
+3 click pentru
galerie

Omul de afaceri Sorin Mărcuş lansează o informaţie care întregeşte încă o dată ideea că în ziua accidentului aviatic din Munţii Apuseni s-au petrecut lucruri ciudate.

Acesta susţine că se doreşte ca anumite detalii să fie făcute pierdute şi povesteşte cum i-au fost şterse apelurile din ziua accidentului.

"Eram în maşină şi am auzit ce s-a întâmplat. Am pus mâna pe telefon şi l-am sunat pe medicul Zamfir. Îmi este prieten. Era 5:20. Mi-a zis că el este mai bine decât ceilalţi şi că nu mai are baterie. M-am gândit că o să vină cineva la ei. Eu când am vorbit cu el era foarte lucid. Asăzi l-am sunat din nou. Am mai vorbit. Îmi zicea că mai aveau  puţin şi se ''duceau'' toţi. După ce am închis, m-am uitat în telefon să văd la ce oră am vorbit cu el şi bombă... nu mai aveam niciun număr. Mi-au fost şterse, pentru că eu nu am şters nimic'", a explicat Sorin Mărcuş, în legătură telefonică directă la Agentul Vip.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest