Irinel Columbeanu a luat cea mai importantă hotărâre pentru tatăl său! Totul s-a întâmplat după ce Ion Columbeanu a căzut în casă

 

Irinel Columbeanu a împlinit astăzi 59 de ani și a fost sărbătorit de către foarte mulți oameni pe pagina sa de socializare. Acesta a venit direct de la aeroport la emisiunea ”Agentul VIP”.

”Îmi cer scuze tuturor celor care mi-au scris astăzi și nu am putut să văd astăzi decât două persoane. Pe fiica mea, pe care am luat-o astăzi direct de la școală și cu tatăl meu, cu care am petrecut puțin timp și am vorbit. Nu am ce să fac, am venit aici ca să mulțumesc prin intermediul televiziunii. Un om este dator să le mulțumească tuturor. Mâine la ora 11 trebuie să fiul la Ateneul Român împreună cu Irina și cu colegii săi și altă metodă nu am găsit ca să le mulțumesc tuturor”, a dezvăluit Irinel Columbeanu la Antena Stars.

Domnul Ion Columbeanu se aflî în acest moment la un cămin, în care se află și Zina Dumitrescu.

</script> ”Taică-meu face parte dintr-un grup restrâns, considerat de unii lunatici, care nu au înțeles să își fructifice poziția. Nici nu aveam cum să ne întâlnim altfel. Am vrut să explic oamenilor, am zis că, deși se apropie ziua Copilului, și părinții trebuie să fie tratați astfel”, a spus omul de afaceri.

”Vreau să urez și eu la mulți ani fiul meu care a avut grijă de mine la bătrânețe ca să stau ca lasa lui Ioan Casian din Snagov, unde mă simt foarte bine”, a declarat domnul Ion Columbeanu.


”Un copil este dator să țină cont de părerile părintelui până când acest lucru îi poate face rău. De exemplu, că nu ia un medicament că este amar. Am reușit să centrez acest lucru. M-am uitat și eu. Are cu cine să socializeze, se simte foarte bine. Se cunoaște de foarte mult timp cu Zina Dumitrescu. Au mai fost niște povești foarte urâte care s-au spus. Tata are aproape 91 de ani. Pe vremea când stătea la mine, m-am trezit noaptea. Tata, din nu știu ce motive se încuiase, căzuse și bătea cu bastonul. Nu se mai putea ridica. A fost un chin, nu puteam să sparg ușa. Noroc că bona Irinei a găsit o cheie care s-a potrivit și am reușit să o dăm afară pe cea care era în ușă să intrăm. Acolo, există tot felul de persoane care se ocupă”, a mai spus Irinel Columbeanu.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest